Thursday, December 3, 2009

Y::E::S

short form bg YEAr End Sale..ble la nak soping2 msia ni kan..sejak dok selandau kat a year ni dah lame asenyer tak rabakkan weT tok soping2 msia..adoiii~tp sejak dok selandau ni aku ase even tak soping tp weT pon aku tak saving..hahahaha,,hakikatnyer kat cini payah nak soping2..wuaawuaaa

takpe..end of this month aku nak g holiday kat utara n nak g soping2..tak mou pk nak saving weT pon coz bukan aku nak kawen pon kan..bek abiskan weT tok diri n kenapsuan diri..hahahaha..nak g jauhhhh..jauh dr keje..kesibukan keje..kekusutan nak sume2 la yg byk buat aku jd gilerzzzz...hakikatnyer ~lonely is better~

2 comments:

silentnur said...

wow~~excitednya kak lin nk g shopping. mentang2 YES..jgn lupe i ye ble da soping moping tu..

inviman said...

yuffa follow la saya jugak...