Wednesday, November 25, 2009

koRbaN~Pengorbanan~Berkorban~terkorbaN

~~Tgk title je org tau aku nak story pasal aidiladha..tp korg perasan tak yang maksud bg every words tu sume berbeza..korban..mean korban dr segi ape pon. RM,harta,jiwa,raga, n wat ever la yg bleh dikorbankan,,Pengorbanan plak mcm soh kte berkorban..pengorbanan yg kte sendiri tak pasan yg kte penah buat.Berkorban ni mcm serah diri la..mcam serah diri kat balai la..hehehe..n terkorban ni bda yang kita sendiri tak jangka..~~Betul ke pa yang aku tulis nih??betul la kot kan..

So, sempena bulan pengorbanan ni..aku rasa kalo tak mampu nak korbankan duit tok korban lembu, korg korbankan la pepon janji leh korban..contohnyer!!korbankan hati,perasaan,jiwa..n maybe korban CINTA..tu adalah benda yang maybe mustahil org akan buat.Tp tak salah kalo bulan mulia ni kte berkorban.dengan pengorbanan ni hope dpt NUR dariNYA..InsyaAllah.Amin..SALAM AIDILADHA BUAT SEMUA pembaca blog ku..

1 comment:

sil said...

korban CINTA? sadis tu bunyinya kak lin..^^