Friday, November 13, 2009

..aZam Baru..

dp Pagi Jumaat yang sunyi..sejok n sepi nih./.aku restore kembali blog yg aku sendiri dah delete.bukan ape..delete coz sume org tak mou bace blog aku nih..org ckp blog sedih..tp aku rasa nilah kehidupan sebenar diri aku..tp kehidupan tak selamanye sedih kan???

n mulai hari ni aku akan share ngan sume org yg life aku makin epy.insyaAllah...Amin..dan aku rasa aku bleh share kisah suka duka aku ngan semua..mmg aku syg blog aku nih..dah penat create..tetibe aku delete..kecian blog aku nih..hehehehe..hidup n jiwa aku same mcm blog aku nih..

No comments: