Wednesday, August 12, 2009

NoW n FoReVeR...

dah lama aku rasa tak mencoretkan sesuatu lam blog aku ni..al-maklumlah dengan keadaan kesibukan diri yg buat2 sibuk..ditambah pulak ngan virus yang dtg menyerang diri aku..so, aku pon mcm takde mood nak mencoretkan kejadian2 tu sume..
but, ri nie buat aku rajin tok menulis lam blog aku sendiri..aku didalam DIlema sekarang..antara air mata gembira atau air mata syukur atau air mata sedih..aku tak sure..pastinye 1 keputusan akan bakal merubah hidup aku.yea..kehidupan yg byk buat aku derita.sengsara..dan paling byk buat aku bersabar...bersabar dengan karenah birokrasi hatia ku sendiri..heheheheheh

buat pembaca blog aku..aku nak tanye korang..APAKAH KEPUTUSAN YG PATOT AKU BUAT?????tERima atau MeNeRima atau dan atau..dan atau...aku bLuRRRrr..aku tak pasti jawapan dan keputusan aku ni boleh atau tidak membahagiakan aku atau menegembirakan aku???

2 comments:

shorty ejump said...

hepo zezios kak lyn nih..sume org tak tau pe yg terjd kot..mcm mn nk tlg bt kkptsn..hepo zezios...:)..ejump

yuffa said...

nak soh org len buat keputusan...keputusan tok masa depan..menerima tau menolak..tp takdir takleh tolak kan??hakikatnyer aku nak kawennn!!!!~~ tp sape nak kawen ngan aku nih??