Thursday, July 2, 2009

TERIMA KASIH SAHABAT..

TERIMA KASIH CINTA..by afgan!!check it that lyrics..
kali ni aku nak wat tulisan purple plak..hehehehheh..mcm syok plak bleh tukar2 colour ni kan..coretanku kali ni khas buat teman2 seperjuanganku..mcm study plak kan..teman sepekerjaan ku..hhehehhe..firstly thankz a lot..tiada kata yg lebih manis dr ucapan terima kasih buat temanku bernama A*U, A***A n I***L.diorang yg mambantu ku last week..seingat aku la..date dier 23/06/2009.
time tu aku rasa mcm lg sekali nyawa aku dah kat ujung nyawa..mmg la..hehehehe.mcm again n again.aku penah rasa last year.but that time seb bek ecah ada.n arwah pon ada.depa yg tolong aku meneruskan nyawa aku..thanks again..buat arwah..Al-Fatihah..amin
kali nie aku tak tau nak mintak tolong sape dah..aku dah col sis..(kene marah coz kasitau lambat)..col abah (dier tak angkat) col mak(dgr aku nangis2 dier pon gelabah mcm aku nak mati sgt)hahahhaa...ble ingat balik sume family aku termasok adik aku nangis2...aku lg la kan..mcm nak mati dah rasenyer kan..harta plak blom tukar nama!!hahahahah!!!(sempat lg buat sengaLL)ye la..family aku yg tau sume pasal back groud penyakit yg aku tanggung.so, depa takmau kehilangan aku buat kali ke-2 kot..
n aku terpaksa menyusahkan kengkawan aku kat cini.terima kasih bebanyak buat u all yang banyak bantu aku dlm meneruskan kehidupanku..kalau korg takde..aku rasa time ni korg dah meratapi pemergian aku kot..n atas korg gak la semngt aku still strong.thank you very much my friends..tiada kata yg lebih jujur dariku selain ucapan setinggi terima kasih.semoga ALLAH memberkati kalian.Amin.n doakan umurku panjang..InsyaAllah.

1 comment:

silentnur said...

ala..no hal la sis
berat sama dipikul ringan sama dijinjing
that's life
heheh...