Tuesday, July 7, 2009

A.N.A.K

Pagi yang cerah..aku sungguh mengantok!!!hehehehe..memang hari yang malas bagi aku.Tp aku tak malas untuk menulis coz aku rasa terpanggil utk menulis pagi nie..

Today aku nak cte pasal ANAK...yup..kengkawan aku sume dah ada anak.tp pon ada gak..nak tau anak pe??hehehehe..anak mata..anak tekak..segala jenis anak yg ada kat diri aku..hahahahahah!!!!!!

dan yang paling pastinyer aku nak cte kat sini yang dalam aku rasa marah n terkilan..aku dpt tahu yang sekarang anak "dia" dah nak masuk 2 orang.wah!!!!very productive..hahaahaha!!!tapi aku nak say congratulation kat "dia" coz dia dah temui kebahagiaan yang mmg "dia" cari selama nie..aku???aku hepy kalau orang yang aku penah sayang tu epy..so,hope u all kat luar sane pon kene buat ape yang aku buat.even kte merana n terseksa, kte kene doakan kebahagiaan n kesejahteraan org lain.Amin..

Dan aku hope sangat 1 day aku juga ada ANAK coz bagi aku anak tu adalah harta untuk kte.TErpikir aku sejenak akan seorang ustaz a.k.a lawyer, penah berkata bahawa
'doa yang paling dimakbulkan adalah doa seoarang anak bukan doa seorang isteri..atau suami atau bekas isteri ataupun bekas suami'.. mmg aku menangis ble dgr ustaz tu ckp..sedih sesangat.Tp kata-kata itulah yang bagi aku kekuatan utk aku meneruskan liku-liku kehidupan aku ni..

4 comments:

silentnur said...

caiyok2..kt semua prnh jadi anak & selama2nya jadi anak kpd seorg ayah & ibu^__^

faizburn said...

kak lin.. nape sugguh meratap sedih keseluruhan blog ni. sedih la aku weh.. tamo la sedih2 sgt. ktorg kan ade.. insyallah ktorg cube menghappykan kak lin selagi termampu. kak lin positive tau!!

silentnur said...

ksk lin jgn sedih na..sume ni ade hikmahnye..
sbab Tuhan lebih bijak perancanganNYA

silentnur said...

kak lin jgn sedih na..sume ni ade hikmahnye..
sbab Tuhan lebih bijak perancanganNYA