Thursday, June 25, 2009

..keRinDuaNN...

in bahasa adalah rindu..heheheh..aku rindukan kengkawan..aku rindukan keseronokan n aku rindukan DIA...aku rindukan kengkawan aku sume..zaman study dulu..aku ramai sgt member yang closed sgt ngan aku..tdo..mkn..study..jalan2..sume bda hampir same2 kami buat..aku rindukan suasana mase dok ramai2...huH!!!aku rindukan korang la...my housemate sek.7, shah alam..bach 1999-2002...wuawuaaaaa!!!miss u all gurlz..

working time.....aku start masok goment 2005..dulu mmg payah nak masok keje goment..p ble aku dpt..even field die len pon..aku tetap accept..p keje goment la buat aku byk menangis..tertawa..gumbira..berjalan..melancong..sume2 la aku rasa...p yang aku rindukan sekarang my best friends...masing2 dah buat haluan masing start 2009 nie..aku di sini..4 ever n ever...kat melaka la...NINI my bloved friend kat perlis..tempat tumpah darah die..ecaHHH my beloved sengaLL friend plak stay kat tmpat 1st aku posting keje goment dulu..dia la yg kekal di sana..bak kata lagu ::hak milik kekal""..hehehhe..hopefully dier epy sepanjang ketiadaan aku n nini..bukan pe aku create story korang berdua nie..coz ngan korang la aku byk belajaq erti persahabatan yang sebenar...n ngan korang la yang byk kasi aku semangat lam go on life aku nih...ye la..kat ""sane" gak la aku dikecewakan n dipersiakan oleh insan bernama""lelaki""...huuuuuuuu..sedih tak??sedih kan??((kalo tak mou sedih...lantak korg la!!))

hurmmm...aku tak penah rasa pe yg penah aku rasa dulu..even mcm yg aku lalui..aku takkan rasa pe yg penah aku rasa...aku penah nangis pasal ""kawan""..ingat tak nini??heheheh..ecah compom blur kan???hahahha..sory r beb!!sure ko pon still remember wat hpend coz aku takpenah nak bukak or ungkit bda nie..p lam blog nie..aku just nak share everything pasal life aku yg ...errrr..aku rase bleh jadikan tauladan untuk anak2 korang sekalian..hehehehe..ye la..aku takkan ada anak kan..p anak2 korang adalah anak2 aku gak..aku pon dah jadi pendidik sekarang..mcm tak cayer jerk...aku pon tak sangka mcm mane aku yang baran ni leh jd pendidik yg mendidik anak bangsa...MAJULAH SUKAN TOK NEGARA!!!HAHAHAHAHHA

Bukan pe..aku selama berkawan or bersahabat,, aku ase aku terlalu open n closed..pd aku kawan adalah teman n teman adalah kawan..((pe dar!!ayat tunggang langgang))btol la kan..heheheh!!!aku syg kengkawan aku coz dia adalah insan yang byk mengajar aku erti apakah itu kehidupan..((ye lar!!dulu sekulah aku malas buat karangan...so ayat tak bape jiwang la))p ada 1 time tikan..aku terpikir..""apakah salah aku pd die??""aku tak tau kenapa n mengapa "die" tak tegor aku langsong..pdhal aku rasa aku tak penah sakiti hati "die"..persoalan tu sampai la ni..sampai la aku create blogger nie..aku still takde jawapan..kalo korang tau..tolong la jawap ek..huuuuuu..p persoalan ni..aku cume nak tanye pd ""ecah"" jer..heheheh..((soly ecaHH..jgn marah))p aku hope takde simpan lam hati ker..lam jiwa ker..lam badan ker..coz aku tak pernah simpan pon..p bda tulah buat aky cukup berhati2 lam memilih kawan sekarang...

yup!!!maybe sekarang aku takde teman rapat mcm korang dulu..coz pd aku...biarlah kat tempat baru nie..aku bersendiri..menyepi disini...mcm lagu..""aku masih disini""..hehehehe..p aku epy dok cini kalo korang nak tau..cume hati aku jer yang sepi...aku rindukan korang la...rindukan gelak tawa...sengal korang..ingat lagi tak mase kte merayap sampai kol 4 pg g putrajaya tuh???hahahahhaah!!!!best la..mmg syok...tgk robocorp..hahahahhaha!!!pastu pg keje masing2 ngantok!!!wuahahahahhaa..aku gelak sorang2 nih!!!!korang tolong la gelak gak ek!!!!

saje jer aku create bda ni tok korng..."nini n ecah"..miss u all very much..ntah ble dpt bersama n berjumpa kan???but..now n 4 ever dah takkan jd mcm dulu...very sory to u all if ada yang buat u all terasa...friendship 4 ever..

No comments: