Friday, June 26, 2009

.J.U.J.U.R. a.k.a .H.O.N.E.S.T

this entry aku nak gune tulisan colour hijau..sejok mata memandang..hehehehehe..sebab hijau tu cool..tenang..damai..n pastinyer Colour daun.n kali nie aku nak story pasal JUJUR..kejujuran..pada aku kejujuran tu sgt penting lam life tiap insan.n pada aku kejujuran tu la bukti kesungguhan dlm ape jua bda yg kita lakukan.pada aku plak..aku cukup mementingkan KEJUJURAN....jujur dlm persahabatan.perhubungan.perlakuan..everything la.janji jujur@honest...tol tak???

ermmm.....aku cukup benci kalau org tu tak jujur..n pastinye pasti kene tipu kalo tak jujur tuh!!tol tak?dalam diri aku..aku pon selalu kene tipu gak..baru2 nih..aku ditipu oleh sorg insan tu..takperlu la korg tau kan..mati2 aku kene tipu idop2..kalo aku dah mati buat pe dia nak tipu aku kan!!!!hehehhee..pastinyer buat kali keberapa ntah aku ditipu oleh insan yg same spesisi ngan dier..dulu aku kene...sekarang pon terkena lg..hoh!!!WA KENA BEB!!!!!mmg aku cukup kecewa la ble lg skali aku kene tipu..frust???mmg la frust..sesape pon compom frust kalo kene tipu..p aku jadikan pengajaran la kan..dah 2 kali terkena..hopefully takde ke3 nyer la kan...huuuuuuu..cedey??mmg cedey la..p aku terima la sebagai pengajaran buat diri aku.ye la kan..pengajaran supaya tak CEPAT percaya kat org..aku ni pon mudah cikit percaye kat org..maybe aku terlalu baik hati kot!!hahahahahah!!takde makna!!!pd aku JUJUR tu adalah kunci dlm every relationship..tol tak??kalo tak jujur, bek takyah kawan..hehehehhee..maybe org nampak aku ni sengaLLL..n org pon suke la nak pijak kepale lutot aku..huh!!!sekali gua terkena..sampai mati gua ingat beb!!so sesape yang terbace n membace kisah aku ni...sendiri mau ingat la!!!!kepada kengkawan ku...sory kalau ada yg terase..hehehehehe..sape mkn cili mmg la pedas..mkn cili tak masak..hahahahahah!!!

2 comments:

Nora said...

salam.sy nora dr jasin..prnh dgr prduk Marykay?brminat nk cuba..facial prcuma bg sesiapa yg ingin try..hubungi sy ok.singgah d blog sy utk ketarangan lanjut..tq

silentnur said...

benar..jujur dlm ape2 yg kt buat
telus, ikhlas, honest, jujur..